Katastrofikeikan syy: ”Britney Spears esiintyi kännissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli tekemässä comeback-keikkaansa toissavuonna MTV Video Music Awards 2007 -gaalassa. Gimme More -kappaleen esitys kuitenkin floppasi, kun artisti esiintyi epävarmana ja playbackina.

Keikka sai murskatuomion, mutta nyt Steve Dennisin uusi paljastuskirja Britney: Inside the Dream kertoo mahdollisesti syyn Spearsin odottamattoman heikkoon suoritukseen. Kirjan mukaan Britney esiintyi nimittäin juovuksissa. Tähden kerrotaan kumonneen kurkustaan alan useita shotteja vain hetkeä ennen nousemistaan lavalle.

– Britney onnistui itse pilaamaan elämänsä tärkeimmän esiintymisen. Tunteja ennen keikkaa hän oli äärimmäisen hermostunut. Hän ajatteli, että olisi hyvä idea juoda alkoholia rauhoittaakseen hermojaan. Hän otti niitä yksi toisensa perään, Dennis kirjoittaa.

Tämän johdosta Britneyn liikkeet ja reaktiot olivat suunniteltua hitaampia. Hän oli ollut vieroitushoidossa vain muutamia kuukausia ennen paluukeikkaa, jonka oli tarkoitus esitellä maailmalle toipunut supertähti. Toisin kuitenkin kävin ja tähden uran alamäki vain jyrkkeni esiintymisen jäläkeen.