Kohusyyte: Ruotsalainen Playboy-tyttö varasti lapsilta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme kuukausi sitten kuinka Playboy-lehden tuore Playmate Of The Year 2009 on ruotsalaistaustainen Ida Ljungqvist. Nyt hän on joutunut erikoisen varkauskohun keskipisteeseen.

Los Angelesissa asuvan ja muotisuunnittelijan koulutuksen saaneen Ljungqvistin epäillään saaneen suuria summia toiselle perheelle tarkoitettuja elatusmaksuja. Parhaillaan avioeroa läpikäyvä Katrina Kantner on haastanut povipommin oikeuteen siitä, että herra Kanter on ilmeisesti maksanut elatusmaksuihin tarkoitetut kymmenettuhannet dollarit lasten sijaan Ljungqvistille.

Eroavan vaimon mukaan herra Kanter on antanut Playboy-tytölle yli 90.000 dollarin edestä lahjoja ja käteistä rahaa. Samaan aikaan hän on pimittänyt vaimoltaan ja lapsiltaan 10.000 dollarin kuukausittaiset elatusmaksut. Los Angelesin tuomioistuimeen jätetyssä haasteessa Kanter väittää Ljungqvistin tienneen hyvin kenelle kuuluvia rahoja hänelle annettiin. Nyt nainen haluaa rahat takaisin korkojen kera.

Ida Ljungqvist oli lehden Playmate viime vuoden maaliskuussa ja nyt hänet valittiin järjestyksessään lehden 50. Playmateksi. Tansaniassa syntyneet Ljungqvistin isä on tansanialainen, mutta hänen äitinsä on ruotsalainen. Samalla hän on myös historian ensimmäinen afrikkalaissyntyinen Playmate.

Idan isä työskenteli Unicefille, mistä syystä hän matkusteli lapsena paljon. Englanti, ruotsia ja swahilia sujuvasti puhuva Playmate on asunut lukuisissa maissa, kuten esimerkiksi Ruotsissa, Tanskassa, Britanniassa, Ranskassa, Ugandassa, Tansaniassa, Etiopiassa, Thaimaassa, Vietnamissa ja Kambodzassa. Hän avioitui joulukuussa 2007 Joshua Langin kanssa, mutta pariskunta erosi vajaan vuoden jälkeen. Ida nähtiin viime uudenvuodenaattona emännöimässä Playboy-lehden hulppeita julkkisjuhlia.