Kristiina Brask palaa uudella singlellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-sarjan kolmannelta kaudelta tutuksi tullut Kristiina Brask on tekemässä paluuta uudelle singlellä nimeltään Kuivilla susta. Poptähden uusi albumi julkaistaan elokuun lopussa.

Vuoden 2008 lopulla Kristiina alkoi valmistella uutta, elokuussa 2009, julkaistavaa toista albumiaan. Esimakua levyltä antaa tuore uusi single, joka on hieman erilaista Kristiinaa.

– Biisi on varmasti ihmisten mielestä menevämpi, kuin mitä ovat tottuneet minulta kuulemaan. Olen keikoillani laulanut nopeampia Rihannan kappaleita, joten siksi tuntui luontevalta tehdä nopeampi biisi, Kristiina summaa.

Kristiina on ollut itse sanoittamassa kappaletta ja sävellys on Christel ”Chisu” Sundbergin, Michel Zitronin ja Pasi Siitosen. 19 -vuotiaan Kristiinan debyyttialbumi Silmät sydämeeni on myynyt yli 20.000 kappaletta. Albumilta julkaistiin kolmen singleä; Nyt mä meen, Silmät sydämeeni ja Pilvet valmiina.

Uusi single on kuunneltavissa osoitteessa: www.myspace.com/kristiinabraskmusic