Sami Saari ihmettelee maailman menoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun alussa uransa viidennen soololevynsä julkaissut Sami Saari pohtii uudella sinkullaan muuttuvaa maailmaa.

Muuttuuko maailma on jatkoa paljon radiosoittoa saaneelle Se ei riitä -singlelle, joka oli tuoreen Vapaa-albumin ensimmäinen singlelohkaisu. Single sai paljon soittoa muiden muassa Radio Suomessa, jossa se komeili soittolistan ykköspaikalla. Kappale kipusi myös paikallisradioiden Top 20 -listalle.

Muuttuuko maailma -kappaleen takaa löytyy Timo Kiiskinen, joka vastaa kappaleen sanoituksesta ja sävellyksestä. Saaren kitarointi ja laulu kruunaavat kappaleen, joka on saanut suurta suosiota myös Sami Saari Trion keikoilla.

Viimeiset pari vuotta Saari on keikkaillut ja tehnyt uutta musiikkia trionsa kanssa, jonka myötä nykyinen Eric Clapton ja Jimi Hendrix -tyylinen soundi on hioutunut kohdalleen. Trion muut osapuolet ovat basisti Esa Mäkynen ja rumpali Jani Auvinen. Keikkarintamalla Samin voi bongata trion lisäksi Sami Saari & Sonicsin kanssa. Saari on myös vahvasti mukana suomi-hiphopin kärkinimen Cheekin uudella levyllä.