Videokevennys: Johanna Tukiainen Bloodpit-yhtyeen laulajana – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi Staran nettivideoissa julkaistaan nyt hauska videokooste, jossa kohujulkkis Johanna Tukiainen nähdään tamperelaisen Bloodpit-yhtyeen laulajana.

Kyse on tietenkin parodiasta, eli niin sanotusta mash-upista, jossa yhdistetään kahta eri esitystä. Tukiaisen Julkisuus on mua varten -single kuullaan ensimmäisen kerran vasta juhannuksena RMJ Party Camp -festareilla Porissa. Sitä ennen Tukiainen laulunlahjoja saadaan ihastella nettivideon välityksellä ja rocktaustalla. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Johannan osuus videosta on peräisin hänen ja Julia-siskonsa debyyttisinglen studiosessioista. Tuksun mielestä nauhoitukset menivät hyvin ja hänen oma laulunsakin onnistui mainiosti.

– Lauloin kuulemma ihan nuotilleen ja oikein alusta asti, joten saatiin biisi purkkiin tosi lyhyessä ajassa! Tuija on ihan innoissaan! Hän haluaa lähteä juhlistamaan uutta biisiä Helsingin yöhön ja johonkin kivaa ruokaravintolaan, Johanna Tukiainen kirjoitti blogiinsa studiosession jälkeen.