Britneyn keikan VIP-vierailta kiellettiin alkoholitarjoilu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eurooppaan tällä viikolla Circus-kiertueensa tuonut Britney Spears on onnistunut suututtamaan Lontoon avauskeikkansa VIP-vieraat. Suurella O2 Arenalla esiintyneen supertähden katsojilta kiellettiin nimittäin alhoholitarjoilu.

Pari päivää sitten paljastui, että Britney teki vuoden 2007 katastrofaalisen MTV Music Video Awards -keikkansa juovuksissa. Asioilla ei välttämättä ole linkkiä toisiinsa, mutta samaan aikaan Britneyn Lontoon keikan järjestäjille ilmoitettiin, ettei konsertin backstagella tai VIP-tiloissa saa tarjoilla lainkaan alkoholijuomia.

Keikan VIP-asiakkaat tyrmistyivät, kun heille jaettiin normaalin kuohujuoman sijaan vesipulloja. Määräyksen tarkoituksena on pitää poptähti erossa alkoholista kiertueellaan. Britneyn Jamie isän epäillään olevan päätöksen takana, The Sun uutisoi.

– On hyvin tärkeää, ettei Britney näe kenenkään paikallaolijan juovan alkoholia, lehden lähde kertoi.

– Arvostan toki Britneyn toiveita, mutta olin ainakin drinkin tarpeessa. Se todella pilasi illan, VIP-asiakas manasi lehdelle.