Heather Graham: ”Naiset ryhtykää strippaamaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Heather Graham esitteli toissailtana auliisti uhkeita rintojaan uuden The Hangover -elokuvansa ensi-iltajuhlissa. Paljastavassa asukokonaisuudessa punaisella matolla poseerannut neitokainen neuvoo nyt muitakin naisia käyttämään seksuaalisuuttaan rohkeasti hyväkseen.

Eroottista tanssijaa uudessa elokuvassaan näyttelevän Heather Grahamin mielestä esimerkiksi seksikäs strippaaminen tekee naisesta voimakkaamman ja hän haluisi naisten strippaavan useammin miehilleen. Stripparin rooli oli tähdelle luonteva, sillä hän oli aiemminkin ottanut tunteja ”lajin” parissa maineikkaan S Factor -tanssikerhon tunneilla.

– Olen ollut mukana naisten itsetuntokursseilla, kun Sheila Kelley on marssinut sisään ja kertonut hänen tunneistaan. Olen sittemmin ollut mukana näillä kursseilla, koska ystäväni on siellä opettajana. Hän työskenteli pormestarin virastossa ja lopetti työnsä, koska hänestä tuli tankotanssin opettaja, Heather Graham kertoi SF Gate -julkaisulle.

– Se on tarkoitettu kaikenlaisille, kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille naisille. Se on inspiroivaa, koska jokainen nainen voi tuntea itsensä seksikkääksi ja autat samalla muita tuntemaan samoin. Et tee sitä saadaksesi tippiä, vaan yleensä ihmisillä on yllään shortsit ja toppi tai rintaliivit. Sitä tehdään, jotta voimme olla tyytyväisiä itseemme ja jotta voimme nähdä muidenkin naisten olevan tyytyväisiä itseensä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja The Hangover.