Victoria Beckham akne-kasvoisena ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleensä glamouria tihkuva superjulkkis Victoria Beckham näyttäytyy julkisuudessa normaalisti vain viimeisen päälle stailattuna ja meikattuna. Nyt hänet on kuitenkin saatu ikuistettua Beverly Hillsissä meikittömänä ja akne-kasvoisena.

Tämä valokuva jopa hieman homssuisesta seurapiirijulkkiksesta on omiaan särkemään joidenkin perusteetonta illuusiota siitä, että supertähdillä ei olisi lainkaan esimerkiksi iho-ongelmia. Otoksen perusteella myös Victoria Beckham joutuu aamuisin viettämään hetken aikaa peilin edessä akneaan peitellen. Katso kuva tästä.

Monimiljonäärillä on tosin tavallisia ihmisiä erikoisemmat keinot pitää ihonsa kunnossa, sillä hänen väitetään tilaavan Japanista saakka voiteita, jotka sisältävät muiden muassa satakielen ulostetta. Nekään eivät kuitenkaan riitä pitämään tähden ihoa täydellisenä.