Paris Hilton keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin seurapiirijulkkis Paris Hilton on pitänyt kevään aikana normaalia selvemmin matalaa profiilia seksikkäistä poseerauksista, kotipornovideoista ja bikinikuvista. Neitokainen on jakanut biksuiluaan ja lomatunnelmiaan lähinnä oman Twitter-bloginsa kautta.

Nyt Paris Hilton poseeraa kuitenkin lehtikuvissa näyttäviin valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Silmät superjulkkis on tuttuun tapaan peittänyt suurilla valkosankaisilla aurinkolaseilla, mutta vartalon muotoaan hän ei suinkaan peittele. Katso kuvat tästä.

Näissä kuvissa kyseessä ei ole Parisin vapaaehtoisesta poseeraamisesta, vaan Dream Catchers -hiustuotemerkin mainoskuvista. Tietenkin. Viime aikoina rantalomalla toisen jälkeen viihtynyt Paris Hilton ei ole juuri töillään itseään rasittanut, mutta pari päivää sitten hän tosin vahvisti löytäneensä kokonaisen malliston omaa nimeään kantavaan laukkumallistoonsa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat