Sandra Bullock: ”Elokuva tarvitsi alastomuuttani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lähinnä b-luokan elokuvissa nähty Hollywood-tähti Sandra Bullock näyttelee naispääosaa elokuvassa Odottamaton ehdotus. Leffassa hänet nähdään myös alastomana vastanäyttelijänsä Ryan Reynoldsin kanssa. Nyt tähti on kommentoinut suoritustaan.

Bullock perusteli Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa suostumistaan alastonkohtaukseen. Syy oli varsin mielenkiintoinen.

– Tämä elokuva tarvitsi alastomuuttani ollakseen hauska, Sandra Bullock perusteli.

Ihmissuhteisiin ja viisumiongelmiin keskittyvä komediaelokuva Odottamaton ehdotus saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 19. kesäkuuta ja Suomessa 7. elokuuta. Hurjapää Jesse Jamesin kanssa naimisissa oleva Sandra Bullock elää nykyisin onnellisessa parisuhteessa.

– Jesse on mies, jota tapailen ja jonka kanssa satun olemaan samalla myös naimisissa, Bullock naureskeli.