Tällä supermalli-pepulla tienataan eniten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Forbes-talouslehti rankkasi äskettäin järjestykseen maailman eniten tienaavat supermallit. Listan ykkösenä oli selvällä erolla seuraaviin Gisele Bundchen, jonka tilipussi kasvoi vuodessa peräti 25 miljoonaa dollaria.

Costa Ricassa maaliskuussa miehensä Tom Bradyn kanssa avioitunut supermalli kiisti pari viikkoa sitten sitkeinä velloneet huhut väitetystä raskaudestaan. Pariskunnalla on tosin jo ennestään yksi lapsi, sillä Bradyllä on John-niminen poika aikaisemmasta liitostaan Bridget Moynahanin kanssa.

Toiseksi eniten supermalleista tienasi Heidi Klum 16 miljoonan tilipussillaan ja kolmanneksi eniten Kate Moss 8,5 miljoonalla. Seuraavina olivat Adriana Lima, Doutzen Kroes ja Alenssandra Ambrosio. Katso Giselen kuva tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on siis Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.