BB-Saffia romahti parissa päivässä – syynä koti-ikävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa torstaina alkanut Big Brother -kausi on jo parin ensimmäisen päivän jälkeen muodostunut liian kovaksi palaksi taloon muuttaneelle BB-Saffialle. Kilpailu kestää useita kuukausia, mutta nainen on katunut osallistumistaan jo nyt.

27-vuotias yksinhuoltajaäiti BB-Saffia ikävöi talon ulkopuolella asuvia seitsemänvuotiasta Millie-tytärtään ja yhdeksänvuotiasta Albie-poikaansa. Hänen kerrotaan olevan henkisesti murskana, sillä Saffia purskahti heti ensimmäisinä päivinä kahteen otteeseen lohduttomaan itkuun, The Sun uutisoi.

Ensimmäisen kerran Saffia purskahti itkuun jo muutaman tunnin jälkeen, kun asukkaat kertoivat itsestään ja perheistään kanssakilpailijoilleen. Erityisesti 22-vuotias BB-Charlie on yrittänyt lohduttaa naista koti-ikävässään. Eilen illalla päiväkirjahuoneessa tilanteestaan Isovelin kanssa keskustellut Saffia kuitenkin vaikutti voivan jo hieman paremmin. Tämän jälkeen joukkohalaus nosti myös hänen tunnelmiaan.

Päästäkseen virallisiksi Big Brother -asukkaiksi Saffian ja Charlien piti perjantaina suorittaa tehtävä, jossa heidät käskytettiin kävelemään lasinpalojen päällä. Molemmat ylittivät vaaditut 150 rikottua viinipulloa ja pääsivät muuttamaan BB-taloon.