Sophie Reade poseerasi yläosattomissa ja Playboy-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Big Brother -taloon muutama päivä sitten muuttanut glamour-malli ja kolmossivun tyttö Sophie Reade tarjosi katsojille silmänruokaa paljastamalla rintansa jo ensimmäisenä iltana.

Kuppikoon 30GG rinnat kuusi viikkoa sitten hankkinut neitokainen on tosin esitellyt kurvejaan aiemminkin. Hän on poseerannut yläosattomissa Nuts-lehden sivuilla ja päässyt toteuttamaan myös unelmansa Playboy-lehden kuvauksissa. Nuts-lehden kuvat löytyvät tästä ja tästä. Playboy-lehden poseeraukset löytyvät puolestaan tästä.

21-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Hänet nähdään seuraavien kuukausien ajan luultavasti otsikoissa useamminkin, ellei häntä sitten häädetä talosta heti ensimmäisten asukkaiden joukossa.