Eminem: ”Lehtiväitteet ovat perättömiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten uutisoitiin, että hiphop-tähti Eminem olisi joutunut murtovarkauden uhriksi viime sunnuntaina esiintyessään MTV Movie Awards -gaalassa. Sacha Baron Cohenin Borat-hahmon seuraajan, Brunon, kanssa tilaisuudessa temppuillut supertähti on nyt kiistänyt julkisuudessa kerrotut tiedot osittain perättöminä.

Lehtiväitteiden mukaan hänen hotellihuoneeseensa murtauduttiin ja varkaat saivat saaliikseen kymmenientuhansien dollareiden arvoisen kaulakorun ja kannettavan tietokoneen. Eminemin ei kuitenkaan ole edes väitetty joutuneen ryöstön kohteeksi, kuten jotkut suomalaismediat ovat virheellisesti uutisoineet. Väite koski ainoastaan murtovarkautta.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että koko jupakka on ollut ainakin osittain uutisankka. Todellisuudessa hiphop-artistilta on hukassa vain kello. Sekään ei ole varmuudella jäänyt murtovarkaiden saaliiksi, sillä tähti on voinut hukata kellonsa myös itse.

– Ainoa esine, joka on hukassa on Nike-merkkinen kelloni, jota yhtä etsimme. Kaikki muu on keksittyä, Eminem kertoi NME-lehdelle.