Johanna Tukiainen paljasti TuksuTV:n lopettamisen todelliset syyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen aloitti taannoin TuksuTV-nettilähetykset, joiden oli määrä kestää kaksi kuukautta. Homma loppui kuitenkin jo parin päivän jälkeen, kun Tukiainen sammutti yllättäen asunnossaan olleet nettikamerat.

Pian tämän jälkeen Hymy-lehti epäili, että lopettamispäätöksen takana olisi ollut Johannan ja pikkusisko Julian väliset erimielisyydet. Nyt Johanna Tukiainen kuitenkin paljastaa TuksuTV:n lopettamisen todelliset syyt blogissaan.

– Mitä muuten tulee siihen ”Tuksu TV:seen” niin sitä ei lopetettu ainoastaan siitä syystä, etteivät Jollaksessa asuvat siskoni Julia ja hänen poikaystävänsä Markus pitäneet asiasta. Se lopetettiin koska minä en yksinkertaisesti kestänyt 24h mitään kameraa olohuoneessamme, se vain meni yksinkertaisesti liian pitkälle, Tukiainen kirjoittaa.

– Idea sinällään oli ihan hyvä, se vain toteutettiin väärin. Ehdotin Hymylle että ohjelmaa kuvattaisiin vain pari kertaa viikossa, tai kamera olisi päällä vain pari tuntia illassa mutta se ei käynyt heille. Joten parempi oli lopettaa ja huolimatta taloudellisista menetyksistä, olen päätökseen erittäin tyytyväinen.