Kelly Carlson näytteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kelly Carlson on tullut tunnetuksi suositusta Nip/Tuck -televisiosarjasta, jossa hän esittää Kimber Henryn roolia. Carlsonia ei ole juuri kohuotsikoissa nähty, mutta nyt näyttelijätär nähdään kuitenkin bikineissä.

Kelly Carlson bongattiin perjantaina kuvaamassa televisiosarjansa kohtauksia Los Angelesin liepeillä Malibussa. Tyynen valtameren rannalla kuvatussa kohtauksessa Carlson poseerasi valkoisissa bikineissä.

Kuvaukset antoivatkin neitokaiselle kylmää kyytiä, sillä Kelly joutui välillä pulahtamaan myös meren aaltoihin. Kuvausryhmän jäsenet huomasivat paparazzien löytäneen heidät, mutta kuvaukset jatkuivat siitä huolimatta normaalisti. Katso kuvat tästä.

33-vuotias Minneapolisissa syntynyt Kelly Carlson on Nip/Tuck -sarjan lisäksi myös muissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Television puolella hän on tähdittänyt muiden muassa sarjoja CSI, Everwood ja Head Cases. Valkokankaalla hän on tähdittänyt esimerkiksi elokuvia Starship Troopers 2, Paparazzi, The Marine ja Made Of Honor. Varsinaiset läpimurtoroolit ovat vielä antaneet siis odottaa itseään. Nykyisin Los Angelesissa asuva Kelly Carlson seurustelee NHL-pelaaja Tie Domin kanssa.