Luonto vs. Beckhamit – muutto edessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Victoria ja David Beckham muutti lastensa kanssa pari vuotta sitten Los Angelesiin, kun David kiinnitettiin 250 miljoonalla dollarilla LA Galaxy -jalkapallojoukkueen riveihin.

Sittemmin perheen on kerrottu kaavailevan muuttoa Italiaan, koska David haluaisi palata ”ammattimaisemman” jalkapallon pariin. Nyt Los Angelesista pois muuttamista tukee myös toinenkin elementti – luonto.

Muutama viikko sitten Yhdysvaltojen lounaisosissa koettiin sarja pieniä maanjäristyksiä. Tämä luonnonilmiö kauhistutti Victoriaa, sillä hän pelkää järistyksiä kuollakseen. Hän haluaisi asettua Los Angelesiin, mutta järistykset voivat olla merkittävä este suunnitelmalle.

Viime viikolla uutisoitiin, että Victoria Beckham oli käynyt lastensa kanssa myös erityisessä simulaattorissa, jossa voidaan harjoitella oikeanlaista toimimista järistyksen aikana. Nyt Access Hollywood kertoo perheen harkitsevan vakavasti muuttamista muualle, sillä järistyksiä on tullut odotettua useammin.