Masennus vei maailman seksikkäimmän hiukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty näyttelijä Megan Fox on nykyisin yksi halutuimmista Hollywood-tähdistä. Aina elämä ei ole kuitenkaan hänelle hymyillyt.

Megan Fox sairastui nimittäin äskettäin masennukseen, jonka myötä hän menetti huomattavasti painoaan. Painonlaskun seurauksena myös hänen hiuksensa alkoivat pudota päästä. Ongelmat alkoivat, kun hän sai pakkomielteen pudottaa painoaan tulevaa Jennifer’s Body -elokuvarooliaan varten.

Kaunotar yritti todistella itsellee, että hänen pitää laihduttaa cheerleaderin rooliaan varten, vaikka se ei ollut edes tarpeen. Todellisuudessa hän oli sairastunut masennukseen, tähti paljasti GQ-lehden brittiversiossa.

– Ainoa tehtäväni on Oikeastaan näyttää hyvältä. Olin niin vihainen siitä, että menin päinvastaiseen suuntaan. Muutuin kuudessa kuukaudessa moottoripyörällä ajavasta lesbosta zombieksi. Menetin jotain 15 kiloa, Megan Fox kertoi.

– Todistelin itselleni, että pudotin painoani elokuvaroolia varten, mikä oli raivostuttavaa eikä pitänyt edes paikkaansa. Minä kuitenkin sairastuin ja hiukseni alkoivat lähteä. Silloin huomasin, että ”Voi vi**u, en voi tehdä tätä”. Menetin painoani, en saanut vitamiineja ja sairastuin masennukseen.