Narkkarirokkari pidätettiin – käytti huumeita lentokoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin elämän ja uran lähestulkoon pilannut narkkarirokkari Pete Doherty ei ole hetkeen komeillut skandaaliotsikoissa, mutta nyt hän on tehnyt näyttävän paluun. Doherty on nimittäin pidätetty hänen käytettyään huumeita lentokoneessa.

Brittirokkari pidätettiin Genevessä, Sveitsissä, tänä viikonloppuna. Häntä sai sakot huumeiden käyttämisestä British Airwaysin lennolla, kun hänet löydettiin kesken lennon lyhistyneenä koneen wc:stä. Sekava artisti saatettiin takaisin omalle paikalleen turistiluokkaan. Tarkemmissa tutkimuksissa lentohenkilökunta löysi wc:stä käytetyn neulan. Poliisi kutsuttiin Dohertyä vastaan koneen laskeutuessa Geneveen.

– Monet matkustajat tunnistivat Peten, joka meni vessaan lennon puolivälin jälkeen. Hän oli siellä 25 minuuttia kunnes matkustajia pyydettiin valmistautumaan laskuun. Henkilökunta koputti vessan oveen, mutta Pete ei tullut ulos, lennolla mukana ollut matkustaja kertoi Sunday Mail -lehdelle.

– Lopulta he onnistuivat saamaan hänet ulos noin kymmenen minuuttia ennen laskua. Pete vietiin takaisin paikalleen ja hän näytti olevan täysin pihalla. Henkilökunta löysi vessasta paperiin käärityn neulan.

Lentokentällä pidätettu Pete Doherty selvisi Sveitsissä lopulta pelkällä sakkorangaistuksella. Rokkari päästettiin maahan soittamaan sovittu keikkansa ennen hänen paluutaan Lontooseen.