Realitykaunotar kiidätettiin sairaalaan kesken kilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan suositusta The Hills -realityohjelmasta tuttu Heidi Pratt, entinen Heidi Montag, kiidätettiin eilen sairaalahoitoon Costa Ricassa. Syytä ei ole vielä tiedossa.

Hänen tiedottajansa on vahvisti asian tänään CNN-uutisille. Heidi Pratt oli parhaillaan monien muiden julkkistähtien tavoin kilpailemassa viidakossa kuvattavassa realitysarjassa I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!, jossa julkkisten tulee selviytyä viidakossa.

Tuoreen aviomiehensä Spencer Prattin kanssa kisassa mukana oleva Heidi on kohdannut viidakossa vastoinkäymisiä toistensa perään. Hän ja Spencer poistuivat koko kisasta kahteen kertaan jo ensimmäisenä kuvauspäivänä, mutta palasivat pian kuitenkin takaisin.

Pariskunta on tullut erittäin huonosti toimeen muiden kilpailijoiden kanssa. Tiistaina molemmat poistuivat kuvauksista jo kolmannen kerran, mutta silloinkin tuotantoyhtiö sai heidät palaamaan takaisin. Vielä ei ole tiedossa vaikuttaako sairaalareissu parin jatkamiseen kisassa.