Realityskandaali: ”Heitä kidutettiin pimeässä huoneessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka realityjulkkis Heidi Pratt, entinen Heidi Montag, on kiidätetty sairaalahoitoon Costa Ricassa, jossa hän oli miehensä Spencer Prattin kanssa mukana I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here! -kilpailussa.

Nyt julkkistähden sairaalareissun syystä on saatu huolestuttavia lisätietoja. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Spenceriä ja Heidiä olisi nimittäin kidutettu kilpailupaikalla. Kuvausryhmän jäsen paljasti, että heidän kohtelunsa oli ”kuin Guantanamo Bayssä”.

Kuvauspaikalta jo kolmeen kertaan poistuneita Heidiä ja Spenceriä on julkaisun saamien tietojen mukaan pidetty rangaistukseksi pimeässä huoneessa, jossa he ovat saaneet ravinnokseen vain vettä, riisiä ja papuja. Kyse on toki selviytymiskilpailusta, mutta nyt NBC-tuotantoyhtiö on mennyt monien mielestä liian pitkälle.

Paikalle soitettiin ambulanssi siinä vaiheessa kun Heidi Pratt oksensi keskeytyksettä, mutta tässäkin vaiheessa kuvausryhmä vaati julkkista jäämään vielä viidakkoon. Pariskunta harkitsee nyt televisioyhtiön haastamista oikeuteen. Heillä on kuitenkin NBC-yhtiön kanssa voimassa oleva sopimus kilpailuun osallistumisesta.

Julkaisun saamien tietojen mukaan tapahtuneen johdosta myös osa kuvausryhmästä haluaa lopettaa työt ja palata Yhdysvaltoihin, mutta he eivät ole saaneet pyynnöistään huolimatta passejaan takaisin tuotantoyhtiöltä. Heidi Prattilla on todettu sairaalassa muiden muassa vatsahaava.