Susan Boyle esiintyy Demin ja Ashtonin kotibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-tähti Susan Boyle pääsi pari päivää sitten sairaalahoidosta, jonne hän joutui uupumuksen johdosta. Nyt laulajatähti voi jo paremmin, sillä hänet on nähty shoppailemassa yhdessä lääkärinsä ja tämän naisystävän kanssa.

– Hänellä näytti olevan hauskaa. Hän tuli lääkärinsä kanssa ja vaikutti ensin ahdistuneelta. Pian hän oli kuitenkin jo innoissaan ja iloinen. Hän oli täysin kunnossa, vitsaili ja naureskeli, Lulu & Fred -kaupan omistaja Frederic Benisty kertoi Daily Mail -lehdelle.

Hollywood-tähdet Demi Moore ja Ashton Kutcher ovat suuria Susan Boyle -faneja. Nyt he ovat tilanneet Talent-tähden yksityiskeikalle esiintymään heidän hääpäivänsä juhlissa syyskuussa Los Angelesissa. Tarjotun keikkapalkkion kerrotaan olevan 30.000 puntaa, eli noin 36.000 euroa.