Suomalaisen BB-tähden alastonkuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, nähdään alastomana Hymy-lehden verkkosivuilla julkaistuissa kuvissa.

Kyseiset nakukuvat on ikuistettu verkossa nähtävän NipsuTV-realitylähetyksen yhteydessä. Kuvauspaikkana on toiminut Nikon kodin olohuone. Julkaisun mukaan kuvissa on kyse ”lähinnä hupijutusta”, eikä Nikon alastonkuvia julkaista lainkaan paperilehdessä. Katso kuvat tästä.

Niko ei ole itse vielä kommentoinut verkkoon päätyneitä alastonkuviaan. Äskettäin hän kuitenkin totesi blogissaan, että katuisi ehkä joitain tekojaan mikäli hän oli vanhempi.

– Jos olisin hieman vanhempi mitä tällä hetkellä olen häpeäisin itseäni suunnattomasti, mutta uskon että monet seikkailut voin vielä laittaa ikäni piikkiin… Toivon että kymmenen vuoden päästä en edes muista mitä kaikkea paskaa olenkaan päästänyt suustani tai tehnyt koko kansan silmien alla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat