Black Eyed Peasin kiertueaikataulu saa Fergien sairaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu The Black Eyed Peas -yhtye julkaisee näinä päivinä uuden studiolevynsä nimeltään The E.N.D. Uuden levyn myötä bändi on suunnannut luonnollisesti myös pitkälle ja hektiselle markkinointikiertueelle.

Yhtyeen naisvokalistoi Stacy ”Fergie” Ferguson on nyt päivitellyt julkisesti parhaillaan käynnissä olevan kiertueen raskautta. Yhtyeensä levyn ja kiertueen takia menestyksekkään soolouransa jäähylle laittanut supertähti kertoi tulevansa sairaaksi liian kiireisen keikkakatahdin takia.

– Viime viikolla olimme viidessä eri maassa yhden viikon aikana. Aikataulun perusteella minun pitäisi olla supernainen. Yritin tehdä kaiken, mutta sairastuin kesken kaiken. Vien elämäni äärimmäisyyksiin. Pidän ylilyönneistä, mutta juuri nyt opettelen kuitenkin sanomaan ei, Fergie valitteli New York Post -julkaisun mukaan.

Pienistä takaiskuista huolimatta kiertue on mennyt hyvin. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu petasi albumille hyvän menestyksen. Kappaleen menestys oli yllätys myös Fergielle.

– Kun Boom Boom Pow -single julkaistiin, minusta tuntui kuin hyökyaalto olisi vyörynyt ylitseni. Meidän piti joko hukkua tai selviytyä.