Eminem ja Jimmy Kimmel ”levyttivät” yhdessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaimankuulu televisioisäntä Jimmy Kimmel ja hiphop-tähti Eminem nähdään nyt nettivideon tähtinä. Äskettäin Kimmelin vieraana tämän keskusteluohjelmassa ollut Eminem opettaa videolla televisioisänsää räppäämään.

Eminemin studiolla kuvatussa pätkässä Kimmel kertoo supertähdelle, että televisioura on alkanut kyllästyttää häntä ja hän haluaisi jatkossa tehdä uraa hiphop-artistina. Tämän jälkeen miehet kehittelevät Jimmy Kimmelin esikoissinglelle tarinaa ja lyriikoita. Pian Kimmel pääsee jo mikrofonin ääreen työstämään Briefcase Joe -nimellä kulkevaa projektiaan. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Eminem antaa Kimmelille ohjeitä hänen räpätessään uutta singleään laulukopissa. Tämän jälkeen kuullaan myös ”valmis” kappale, jota hiphop-tähti ja Jimmy Kimmel kuuntelevat Eminemin Escalade-autossa. Eminem on uuden Relapse-levynsä myötä suostunut mielellään myös muihin vähemmän vakaviin tempauksiin, kuten äskettäin MTV Movie Awards -tapahtumassa nähtyyn välikohtaukseen Brunon kanssa.