Jessica Alba vietti perhesunnuntain – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijäkaunotar Jessica Alba pitää parhaillaan sapattivapaata näyttelemisestä keskittyäkseen täysin perhe-elämäänsä, eli Honor Marie -tyttäreensä ja mieheensä Cash Warreniin. Tästä syystä Jessicaa ei ole juuri julkisuudessa viime aikoina nähty.

Eilen perhe teki kuitenkin pienen poikkeuksen lähtemällä sunnuntaikävelylle Santa Monican rannalle. Ohjelmassa oli luonnollisesti myös suosittu turistikohde Santa Monica Pier, jossa Jessica Alba kuvattiin perheineen. Onnellisen näköinen kolmikko nautti aurinkoisesta vapaapäivästä täysin rinnoin. Katso kuvat tästä.

Ilmeisesti pienokainen valvottaa vanhempiaan edelleen öisin, sillä Jessica näytti hieman väsyneeltä ja paparazzitkin saivat ikuistettua hänet haukottelemassa makeasti. Alba viihtyy muutenkin nykyisin hyvin Santa Monican maisemissa, sillä äskettäin hän sai siellä sakot ajettuaan väärään ajosuuntaan.