Katie Price kumosi kohuväitteet hermoromahduksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, oikealta nimeltään Katie Price, on parhaillaan eroamassa popparimiehestään Peter Andresta lähes neljän vuoden avioliiton jälkeen. Viime viikolla lehdistö kertoi Katien saaneen hermoromahduksen eron takia. Nyt neitokainen kuitenkin kiistää väitteet perättöminä.

Brittiläinen glamour-malli nähtiin eilen aivan tavallisissa perheenäidin toimissa, eli käymässä lastensa ja ystävänsä Michelle Heatonin kanssa ruokaostoksilla paikallisessa supermarketissa. Ostosten perusteella ystävyksillä oli suunnitelmissa grillibileet. Superjulkkiksen huolitellussa ulkonäössä ei ollut viitteitä väitetystä ”totaalisesta hermoromahduksesta”. Myös tähden lähipiiri kiisti väitteet.

– Kate on nähnyt väitteet ja tietenkään ne eivät ole hänestä mukavia, mutta hän tietää väitteiden olevan perusteettomia ja hän jatkaa elämäänsä normaalisti. Hän on kunnossa ja tulee pian tekemään paluun suurempana ja parempana kuin koskaan, povipommin tiedottaja kertoi Daily Star -lehdelle.

News of the World -lehden viimeviikkoisten väitteiden mukaan Katie Price on niin stressaantunut pariskunnan avioerosta, ettei ole saanut syötyä tai nukuttua aikoihin. Lisäksi hänen väitettiin turvautuneen myös alkoholiin. Eilinen ostosreissu voi hyvinkin olla suunniteltu julkisuustemppu, mutta ainakin Katie uskalsi näyttäytyä lastensa kanssa julkisesti.