Silmänruokaa naisille: Hollywood-komistus riisui paitansa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom on seurustellut jo pidemmän aikaa maailman kauneimpien naisten joukkoon useasti äänestetyn Miranda Kerrin kanssa. Kerr on jättänyt julkisuudessa Orlandon jo varjoonsa, mutta nyt komistuskin on päässyt yksin otsikoihin kuvillaan.

Orlando Bloom on parhaillaan vierailemassa tyttöystävänsä kotimaassa Australiassa, jossa hän on päässyt viettämään myös hieman vapaa-aikaa rannalla. Kengurumaan talvisen auringon alla Orlando uskaltautui riisumaan myös paitansa, joten häntä seuranneet paparazzit saivat ikuistettua pelkissä shortseissa viilettäneen tähden. Katso kuvat tästä.

Tällä kertaa Orlandolla oli rannalla seuranaan tuntemattomaksi jäänyt naishenkilö ja pikkupoika. Elokuvatähti poseerasi pojan kanssa innokkaasti myös yhteiskuvissa. Miranda Kerr ei ollut ilmeisesti tällä kertaa mukana rantakävelyllä. Edellisen kerran Orlando Bloom kuvattiin ilman paitaa pari viikkoa sitten huvijahdin kannella Cannesin elokuvajuhlien tiimellyksessä.