Kohuväite: Paris Hilton riisui kaiken ökyjuhlissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on kiistänyt viikonloppuna levinneet huhut nakuilustaan. Hänen väitettiin tanssineen alastomana rikkaan bisnesmiehen edessä Las Vegasissa järjestetyissä juhlissa. Hiltonin mukaan väitteet ovat täysin tekaistuja.

Vuonna 2004 Paris Hilton sinkoutui julkisuuden valokeilaan, kun hänen ja silloisen poikaystävän kotipornovideo päätyi internetiin. Tuoreimpien huhujen mukaan Hilton olisi liittynyt juhlissa stripparinaisten joukkoon ja riisunut itsensä alastomaksi. Huhut saivat alkunsa HollywoodInterrupted.com -julkaisusta.

– Hilton lensi kerran Las Vegasiin.  Juhlimme aika rajusti ja miehet maksoivat nähdäkseen naisten välistä toimintaa. Olin itsekin paikalla ja he maksoivat siitä. Paris riisuutui alastomaksi ja muutkin tytöt olivat alasti, Elizabeth Jawhary kirjoitti näkemästään.

Jawharyn mukaan muut tytöt saivat strippaamisesta maksun, mutta Paris Hilton teki sen omasta halustaan, eikä halunnut riisumisestaan rahaa. Hilton on nyt tiedottajansa suulla kiistänyt esitetyt väitteet täysin perättöminä New York Daily News -lehdessä.