Rihannan kaula-aukko oli hitti NBA-finaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Los Angelesin Staples Centerissä pelattiin NBA-sarjan finaaliottelu, jota oli saapunut seuraamaan myös sankka joukko superjulkkiksia. Kentän laidalla peliä seurasivat tällä kertaa muiden muassa Leonardo DiCaprio, Zac Efron, Mark Wahlberg, Jack Nicholson ja Rihanna.

Rihanna oli sonnustautunut pelin seuraamista varten mustaan takkiin sekä valkoiseen toppiin, jonka jättimäinen kaula-aukko ei jättänyt juuri arvailujen varaa. Toppi onnistui kuitenkin juuri ja juuri estämään paparazzeja saamasta tähdestä yllättäviä vilautuskuvia. Katso kuva tästä.

Viihdelehdet irvailivat supertähden asusta, että finaalijoukkueet L.A. Lakers ja Orlando Magic eivät olisi tarvinneet lainkaan cheerleadereita, sillä Rihanna hoiti sen puolen mainiosti. Lakers vei lopulta ottelussa voiton pistein 101 – 96. Finaalissa tuore American Idol -voittaja Kris Allen sai kunnian esittää Yhdysvaltojen kansallislaulun.

The Sun -lehden mukaan Rihannan helmikuussa hakannut ex-poikaystävä Chris Brown on ilmeisesti hankkinut itselleen uuden mukavan lelun. Hänet nähtiin viikonloppuna parkkeeraamassa miljoonan dollarin hintaista Bugatti Veyronia paikallisen Louis Vuittonin myymälän edustalla.