Bret Michaels löi päänsä rajusti gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poison-yhtyeestään ja Rock Of Love -realityohjelmasta tuttu rocktähti Bret Michaels loukkaantui eilen illalla esiintyessään yhtyeensä kanssa Tony Awards -gaalassa. Illan avausesiintyjänä toiminen yhtyeen keulahahmo löi päänsä esityksen lopuksi.

Televisioidussa gaalassa nähtiin kuinka Bret Michaels lopettaa Nothin’ But a Good Time -kappaleensa laulamisen ja lähtee kävelemään takanaan soittanutta bändiään kohti. Laulaja ei kuitenkaan huomaa, että samaan aikaan hänen ja bändin välille lasketaan suurella nopeudella lavastetta.

Michaels kävelee täyttä vauhtia päin lavastetta ja lyö päänsä. Tämän jälkeen hän kaatuu selälleen siten, että lavaste laskeutuu hänen päälleen. Katso video tästä tai artikkelin alta. Rocktähden manageri Christina Stejskal kertoi uutistoimisto AP:lle Michaelsin ”missanneen merkkinsä”.