Seksikäs Megan Fox Japanissa kuin ilmetty Angelina Jolie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti Megan Fox on parhaillaan Japanissa markkinoimassa menestyselokuvansa jatko-osaa Kaatuneiden kosto. Hänet on jo aiemmin nimitetty Angelina Jolien manttelinperijäksi, mutta nyt hän näyttää Angelinalta enemmän kuin koskaan.

Eilen illalla uuden Transformers-leffan Tokion ensi-illassa kunniavieraana ollut Megan Fox juhli upeassa syvän violetissa iltapuvussa, jonka täyspitkä halkio paljasti tähden sääret. Kaunotar ottikin asustaan kaiken irti punaisella matolla salamavalojen välkkeessä. Nopeasti vilkaistuna yhdennäköisyys Angelina Jolieen oli todella suuri. Katso kuvat tästä.

Fox ei ole itse mielissään siitä, että häntä verrataan Jolieen. Staran haastattelussa supertähti kertoi haluavansa päästä irti moisesta vertailusta, ja pyrkii siksi tietoisesti tekemään eri asioita kuin Jolie.

– En halua tehdä juttuja, joissa seuraisin hänen jalanjälkiään. Olen kieltäytynyt elokuvarooleista, joiden tekeminen olisi voinut vaikuttaa matkimiselta. En halua ihmisten ajattelevan, että yritän matkia häntä. Se on enemmänkin kirous kuin siunaus, vaikka otankin sen kohteliaisuutena. Joskus mietin miksi meitä verrataan vain koska meillä on tatuointeja ja tummat hiukset, Megan Fox kertoi Staralle.