Geri Halliwell sai kurvinsa takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikanaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell ikuistettiin eilen bikineissä hänen ollessaan nauttimassa auringosta yhdessä nykyisen poikaystävänsä Henry Beckwithin kanssa. Spaissaritähti on viimein saanut hieman lisäkiloja ja niiden myötä myös 90-luvulta tutut kurvinsa takaisin.

Pari vuotta sitten Geri Halliwell ikuistettiin niin ikään bikineissä rantatunnelmissa. Tuolloin hänen vartalonsa oli toki sporttinen, mutta monien mielestä tähti oli aivan liian laiha. Nyt asiaan on saatu kuitenkin muutos, kun Geri keikistelee nykyisin hieman muodokkaampana. Katso eiliset kuvat tästä. Vertailun vuoksi tästä linkistä löytyy langanlaihan Gerin poseerauksia vajaan parin vuoden takaa.

36-vuotiaan Gerin ja 26-vuotiaan Henryn suhde näyttäisi ainakin tuoreimpien kuvien mukaan olevan hyvällä mallilla. Pariskunta näytti lomailevan umpirakastuneena, sillä erilaisten vesileikkien lomassa julkkispari kuherteli, halaili ja suuteli avoimesti. Välillä Geri antoi miesystävälleen hierontaa.