Televisiokanava realitytähtien kidutussyytteistä: Valhetta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonlopun puhutuimpia aiheita realityohjelmien maailmassa on ollut The Hills -realitysarjasta tuttujen Heidi ja Spencer Prattin osallistuminen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -ohjelmaan. Se on kuitenkin ollut tuoreelle avioparille todella vaikea kokemus.

Spencer Pratt ja Heidi, entinen Heidi Montag, ovat pyrkineet jo useita kertoja poistumaan kisasta, mutta joka kerta heidät on saatu jatkaaman urakkaansa. Eilen Heidin kiidätettiin vatsahaavan takia sairaalaan Costa Ricassa sen jälkeen kun heitä oli ”kidutettu” kolmen päivän ajan pimeässä huoneessa tarjoamalla heille vain vettä, riisia ja papuja.

Nyt ohjelmaa yhteistuotantona tekevät NBC ja Granada Television ovat raivostuneet esitetyistä kidutussyytteistä. Tuotantoyhtiöllä on heidän oman ilmoituksensa mukaan olemassa nauhalla todisteita siitä, että pariskunnan väitteet ovat perättömiä.

Yhtiö kuitenkin myönsi TMZ-julkaisulle, että Heidiä ja Spenceriä tosiaan rangaistiin kuvauspaikalta pakenemisesta pitämällä heitä pimeässä huoneessa ja tarjoamalla heille vain vettä ja ruokaa. NBC:n mukaan he eivät olleet huoneessa kuitenkaan kolmea päivää, vaan 8 – 10 tuntia kerrallaan. Joka tapauksessa realitypariskunnan rajut puheet pitävät lausunnon mukaan ainakin osittain paikkansa.