BB-Nikolla seksisuhde Brittien Big Brother -kilpailijaan: ”Sinä yönä ei paljon puhuttu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edelliseltä Big Brother -kaudelta tutuksi tulleella Niko Saarisella, eli BB-Nikolla, on yllättävä kontakti Britanniassa parhaillaan käynnissä olevaan Big Brother -kilpailuun. Asia ilmeni Nikon kotoa Keravalta lähetettävässä NipsuTV-nettilähetyksessä.

Eilen nettilähetyksessä esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa myös Nikon poikaystävä, joka on tähän saakka vältellyt mediahuomiota. Hän kertoi vastustaneensa ensin myös nyt käynnissä olevia nettilähetyksiä. Samalla Niko paljasti myös kontaktinsa Brittien BB-taloon.

– Mitä luultavammin olen harrastanut aikoinani seksiä Englannin Big Brother -tähti Rodrigon kanssa. Tapasimme helsinkiläisessä gay-baarissa, josta siirryimme jatkoille Kämp-hotelliin, Niko kertoi Hymy-lehden mukaan.

– Jos kyseessä on sama mies, ja mitä luultavammin siis on, hän oli Suomessa opiskelijaporukan kanssa. Sinä yönä ei paljon puhuttu, vaan harrastettiin vain seksiä, Niko paljasti.