Cassie syyttää Googlea alastonkuviensa vuotamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Puff Daddy” Combsin seuralaisenakin tunnetuksi tullut r&b-tähti Cassie Ventura nousi taannoin otsikoihin, kun hänen rajut alastonkuvansa vuotivat internetiin. Nettiin päätyneet kuvat olivat suoranaista pornoa, ja ne oli ikuistettu tähden omalla kännykällä.

Cassie oli luonnollisesti raivoissaan kuvien vuotamisesta, sillä ne eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Sittemmin hän on yrittänyt selvittää miten kuvat alunperin päätyivät vääriin käsiin. Nyt artistin syyttävä sormi osoittaa kohti Google-yhtiötä, sillä tähden mukaan kuvat oli varastettu hänen Gmail-sähköpostitililtään.

– Totta. Kuvat vuotivat verkkoon, mutta eivät minulta. Olemme jo lähellä selvittää kuka sen teki, sillä asiaa tutkitaan parhaillaan. En ollut varma tilanteesta ennen kuin saimme selville, että kyse oli viime vuodelta peräisin olevasta vanhasta sähköpostista. Nyt olen oppinut, ettei kuvia saa lähettää sähköpostilla, Cassie Ventura kertoi DJ JoJo Wrightin radiohaastattelussa.

Artisti oli käyttänyt kuvien lähettämiseen Gmail-sähköpostiaan. Kuva olivat jääneet talteen palvelun lähetetyt-kansioon, vaikka tähti poisti alkuperäiset kuvat. Nyt hän epäilee, että hänen Gmail-tililleen murtauduttiin ja kuvat vuotivat sieltä verkkoon.

– Se oli noin vuosi sitten kun otin nuo kuvat ja lähetiin ne sähköpostilla. Minulla ei edes ollut kuvia enää tallessa, mikä olikin hulluinta koko jutussa. Sain puhelun eräänä iltana ja vatsaani kiersi. Raivostuin todella, mutta ei sille enää siinä vaiheessa voinut mitään.

22-vuotias Cassie on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi laulu-uransa lisäksi myös mallina, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen tunnetuin kappaleensa on vuonna 2006 julkaistu Me & U. Hänen omaa nimeään kantava esikoisalbumi julkaistiin samana vuonna ja on myynyt noin 320.000 kappaletta.