Tässä on EU-parlamentin seksikkäin meppi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina ympäri Eurooppaa valittiin maiden edustajia EU-parlamenttiin. Politiikka ei ole missikilpailua, mutta Romanian edustajaksi valittiin kuitenkin entinen malli Elena Basescu, joka on myös Romanian presidentin Traian Basescun tytär.

29-vuotias Elena Basescu tunnetaan Romaniassa glamouria rakastavana ja railakkaana mallikaunottarena, jonka toilailuja ja värikästä rakkauselämää seurataan lehdistössä tarkkaan. Sunnuntaina Basescu valittiin edustamaan kotimaataan EU-parlamenttiin.

– Media maalasi minusta kuvan kouluttamattomana naisena, mutta näytin kampanjani aikana että olen paljon väitettyä kyvykkäämpi, Elena Basescu kertoi voitokkaan vaalituloksen jälkeen RFI-radiokanavan haastattelussa.

Mustanmeren rannalla vuonna 1980 syntynyt Elena Basescu sai sunnuntain eurovaaleissa 4,22 prosenttia romanialaisten äänistä. Romanian lehdistö on antanut Elenalle lisänimen ”Karpaattien Paris Hilton”. Katso tästä ja tästä kuvat EU-parlamentin luultavasti seksikkäimmästä kaunottaresta.