House-sarjan päätähti lupasi tehdä itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun House-televisiosarjan päätähti Hugh Laurie on paljastanut tehneensä nuorempana erikoisen sopimuksen ystäviensä kanssa. Kaverukset lupasivat nimittäin teini-ikäisenä tehdä itsemurhan ennen kuin he täyttävät 40 vuotta.

Brittinäyttelijä paljasti olleensa 18-vuotiaana kauhuissaan vanhenemisesta. Kaverusten pelko meni lopulta niin pitkälle, että he lupasivat toisilleen riistävänsä oman henkensä hieman ennen kuin he täyttäisivät 40 vuotta. He halusivat mieluummin kuolla kuin tulla keski-ikäisiksi vanhuksiksi.

Lupaus jäi kuitenkin onneksi pitämättä ja Hugh Laurie täyttää ylihuomenna jo 50 vuotta. Nyt hän tosin myöntää, ettei hän todellisuudessa edes harkinnut toteuttavansa teini-ikäisenä antamaansa lupausta.

– Se näytti silloin niin etäiseltä tavoitteelta. Toivon, että teini-minäni antaa anteeksi 50-vuotiaalle minälleni. Olisi kauheaa jos edustankin nyt kaikkea sitä mitä tuolloin pelkäsimme, Hugh Laurie kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.