Idol-tähti tuli viimein kaapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -ohjelman tuoreimmalla tuotantokaudella toiseksi sijoittunut Adam Lambert on ollut kilpailun päättymisestä saakka otsikoissa kiistellyn seksuaalisuutensa takia.

Monet lehdet ovat ihmetelleet artikkeleissaan sitä miksi laulajatähti ei ole astunut kaapista. Nyt Lambert on kuitenkin lunastanut odotukset ja vahvistanut seksuaalisen suuntautumisensa julkisesti. Hän kertoo asiasta Rolling Stone -lehden haastattelussa.

– En usko että kenellekään tulee yllätyksenä että olen homoseksuaali. Olen asunut Los Angelesissa nyt kahdeksan vuoden ajan ja olen homoseksuaali, Adam Lambert kertoi lehden haastattelussa.

– Ylistän sitä ja se on olennainen osa minua. Olen kuitenkin laulaja enkä ihmisoikeusaktivisti.

Lisäksi laulaja kertoi ettei halunnut astua kaapista American Idol -kisan aikana, koska se olisi voinut vaikuttaa haitallisesti hänen suosioonsa. Lisäksi Lambert paljasti olleensa ihastunut kisan voittajaan Kris Alleniin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat