Laulajalegenda Kenny Rankin kuoli 69-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Kenny Rankin on kuollut. Hänen levy-yhtiönsä Mack Avenue Recordsin ilmoituksen mukaan laulajatähti menehtyi sunnuntaina keuhkosyöpään 69-vuotiaana Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa.

Kenny Rankin tuli tunnetuksi soitettuaan Bob Dylanin vuonna 1965 julkaistulla Bringing It All Back Home -albumilla. Hän oli vielä tänä keväänä keräämässä materiaalia seuraavaan albumiinsa yhdessä tuottaja Phil Ramonen kanssa, mutta joutui muutama viikko sitten sairaalahoitoon keuhkosyöpänsä takia.

– Hän esitti vielä viime kuukausina uutta materiaaliaan toimistollamme ja hänen äänensä oli edelleen parhaimmillaan. Hän kuulosti kerrassaan uskomattomalta. Ajatuksemme ovat nyt hänen perheensä kanssa, levy-yhtiön johtaja Denny Stilwell kertoi People-lehdelle.

Teini-ikäisestä saakka ammatikseen laulaneen ja levyttäneen Kenny Rankinin hittejä ovat muiden muassa Peaceful, In The Name Of Love ja Haven’t Met Me. Hän esiintyi urallaan The Tonight Show’n vieraana yli 20 kertaa.