Ökyillyt Lindsay Lohan dissasi brittijulkkiksia Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan seurasi viime viikolla ex-tyttöystäväänsä Samantha Ronsonia Lontooseen, jossa tämä heitti muutamia DJ-keikkoja klubeilla. Ronson vältteli ensin Lohania useamman illan ajan, kunnes lopulta tapasi ex-tyttöystävänsä.

Lindsay harrasti kuitenkin kaupungissa todellista klubbailua, sillä parhaimmillaan hänet nähtiin juhlimassa neljällä klubilla yhden illan aikana. Laulaja-näyttelijä ainakin luuli tietävänsä arvonsa, sillä hän antoi kylmää kyytiä paikallisille brittijulkkiksille.

Klubeilta saatujen raporttien mukaan Lindsay Lohan ei kelpuuttanut itseään ”vähempiarvoisia” brittiläisiä julkkistähtiä seuraansa klubien VIP-osastolle. Esimerkiksi lontoolaisen Studio Valbonne -klubin VIP-tiloissa railakkaasti juhlinut Lohan kielsi päästämästä edesmenneen Jade Goodyn leskimiestä Jack Tweedyä VIP-tiloihin. Myös Katie Pricen ex-rakas Dane Bowers joutui juhlimaan muualla, The Mirror uutisoi.

Studio Valbonnessa puoli kolmeen saakka aamulla juhlinut Lindsay siirtyi myöhemmin Jalouse-klubille, jossa hän juhli yhdessä latinotähti Enrique Iglesiasin ja tämän yhtyeen kanssa aamuneljään saakka.