Lucy Pinder alastomana lesbokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edellisestä Britannian Celebrity Big Brother -ohjelmasta ensimmäisenä häädetty topless-julkkis Lucy Pinder poseeraa nyt alastomana maailman seksikkäimpien naisten listallekin aikoinaan nousseen Michelle Marshin kanssa.

Aiemminkin lesbokuvissa poseerannut parivaljakko nähdään kuvassa pelehtimässä rantahiekalla palmujen katveessa. Kuvan ikuistamisen ajankohdasta ei ole varmuutta. Katso kuva tästä.

Viisi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin kolme vuotta sitten FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja viime vuonna enää 92. Julkkisten Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan. Hän kertoi avoimesti haaveilevansa esimerkiksi lesbokseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.