Paris Hilton julkaisi itse kuviaan: ”yläosattomissa” ja kissana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on nykyisin yksi aktiivisimmista Twitter-mikroblogia päivittävistä julkkiksista. Hän raportoi taannoin kuulumisiaan ja lähetti kuviaan myös lemmenlomaltaan, jonne paparazzit eivät olleet vielä löytäneet.

Tänään Paris Hilton on julkaissut blogissaan arkistostaan löytämiään vahhoja valokuvia. Toisessa kuvassa Hilton poseeraa pikkulapsena pelkät vaipat jalassaan mummonsa kanssa, ja toisessa kuvassa hänet nähdään niin ikään lapsena yhdessä Nicky-siskonsa kanssa Halloween-iltana kissaksi maskeerattuna. Katso mummokuva tästä ja kissakuva tästä.

Yleensä Paris julkaisee itse kuviaan lähinnä lemmikkikoiristaan ja ystävistään sekä asunnostaan. Luonnollisesti mukana on – kuten myös monilla muillakin tähdillä – paljon myös erilaisista juhlista ja klubeilta peräisin olevaa kuvamateriaalia.