Rokkari Bret Michaels loukkaantui odotettua pahemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka Poison-yhtyeen keulahahmo Bret Michaels loukkaantui esiintyessään yhtyeensä kanssa sunnuntai-iltana New Yorkissa järjestetyssä Tony Awards -gaalassa. Nyt bändin keulahahmon vammoista on saatu uutta tietoa.

Yhtyeen esittämän kappaleen jälkeen soittajien ja solistin väliin laskeutui massiivinen lavasteseinä. Laulaja Bret Michaels ei kuitenkaan huomannut vauhdilla laskenutta seinää, joten hän käveli sitä päin ja jäi lopulta vielä lavasteen alle.

Hänen uskottiin selvinneen rytäkästä mustelmilla ja ruhjeilla, mutta aivan niin onnellisesti ei kuitenkaan käynyt. Uutistoimisto AP:n saamien tietojen mukaan Bret Michaelsin nenä murtui törmäyksestä ja lisäksi hänen auenneeseen huuleensa piti neuloa kolme tikkiä. Lisäksi hän sai kasvoihinsa ruhjeita ja mustelmia. Laulajalle suoritetaan varmuuden vuoksi vielä tarkempia tutkimuksia mahdollisten sisäisten vammojen paikallistamiseksi.