Britney Spears seurustelee – uusi poikaystävä löytyi yllättävän läheltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankiertueensa Euroopan osuuden juuri aloittanut Britney Spears on löytänyt itselleen uuden poikaystävän. Viihdemaailmassa on liikkunut jo parin kuukauden ajan huhuja, että Britney ja hänen agenttinsa olisivat enemmän kuin työtovereita ja nyt asiaan on saatu vahvistus.

Spears ja hänen agenttinsa Jason Trawick on nähty viime aikoina usein yhdessä esimerkiksi Britneyn lomalla. Nyt TMZ-julkaisu kertoo saaneensa useista lähteistä luotettavan vahvistuksen siitä että Britney ja Jason ovat nykyisin seurusteleva pari.

Viimeksi supetähti ja hänen agenttinsa nähtiin yhdessä viikonloppuna Lontoossa, josta Circus-kiertueen Euroopan osuus käynnistyi. Julkaisun saamien tietojen mukaan pariskunta suunnittelee pitkää lomaa salaisessa kohteessa sen jälkeen kun pitkä kiertue on ohi.