Brittien Big Brotheriin halutaan homosuhde

Big Brother · Stara.fi

Viime viikolla alkanut brittien Big Brother -kilpailu ei ole vielä aiheuttanut kovinkaans suuria skandaaleja. Talossa asuva Mister Gay UK -kisan finalisti Charlie Drummond haluaisi taloon homomiehen, jonka kanssa hän voisi aloittaa suhteen.

Hänen mukaansa BB-talon nykyisistä asukkaista ei kiinnostavaa partneria löydy, joten ainoa toivo on saada taloon uusi asukas. Kilpailu kestää kuukausia, joten hänellä onkin hyvät mahdollisuudet saada taloon haluamansa kumppani.

– Nyt talossa on ihmisiä, joiden kanssa voisin nu**ia ja sen sellaista vaikkapa kännissä, mutta nyt täällä ei ole ketään ketä todella haluaisin. Pidän pokaamisesta, ettekä te ole vielä nähneet flirtti-minääni, Charlie Drummond kertoi.

Brittien Big Brotherissa on nähty joka vuosi uusia ihmissuhteita, mutta Charlien mukaan olisi aika saada taloon myös homopari. Hänen mielestään se olisi mullistava edistysaskel.