Victoria Beckhamin rinnat näkyivät paidan läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä supertähdeksi aikanaan noussut Victoria Backham tunnetaan nykyisin muoti-ikonina, joka esiintyy yleensä julkisuudessa vain huoliteltuna. Nyt huolittelu on jäänyt puolitiehen, sillä rintaliivit jäivät ilmeisesti kotiin.

Paparazzit ikuistivat Victorian tänä aamuna Lontoossa poistumassa sikäläisestä hotellista. Victorian asuvalinta osoittautui yllättävän paljastavaksi, sillä hänen rintansa näkyivät selvästi ohuen mustan paidan läpi. Kuvista päätellen Lontoossa oli tänään varsin viileä keli. Katso kuvat tästä.

Tiukan mustan paidan lisäksi 35-vuotias Victoria Beckham oli sonnustautunut näyttävään beigeen minihameeseen ja mustiin korkokenkiin. Victoria on parhaillaan kaupungissa miehensä Davidin kanssa. Englannin ja Andorran jalkapallojoukkueet ottelevat tänään Wembleyn stadionilla.

Aiemmin tällä viikolla Victorian vartalo nimettiin brittiläisen More! -lehden äänestyksessä julkkismaailman huonoimmaksi.