Jack Osbourne seikkailee realitysarjassaan Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen poika Jack Osbourne kävi taannoin ryhmänsä kanssa seikkailemassa Suomen Lapissa Jack Osbourne – voita pelkosi -sarjan kuvauksissa. Kyseiset jaksot nähdään Nelosella 4. ja 11. heinäkuuta.

Ennen Suomen vierailua Jack tosin joutuu pitämään suojateilleen tiukan puhuttelun, koska kahden nuoren reissaajan välit kiristyvät lähtöä edeltävänä iltana Lontoossa räjähdyspisteeseen. Jack korosti joukkiolleen, ettei seuraavassa matkakohteessa pärjätä ilman saumatonta yhteispeliä ja hyvää henkeä.

Suomen Lapissa nuorisoa odotti hurjalta kuulostava tehtävä: yli 150 kilometrin taival jäisellä tundralla, lumimyrskyjen tuiverruksessa ja hyisessä viimassa. Nuoriso ei osanneet edes kuvitella, kuinka karuihin olosuhteisiin he olivat matkalla. Tytöt saapuivat nimittäin Kittilään kevyissä hepenissä, käsilaukut keikkuen. Koko porukka varustettiin nopeasti asiallisilla asuilla. Koiravaljakko-opetuksen sekä paikallisten asiantuntijoiden varoitusten jälkeen Jackin suojatit olivat viimein valmiita matkaan.

Lumikenttien keskellä nuoret sankarit huomasivat nopeasti, etteivät etukäteisvaroitukset matkan haastavuudesta ja kylmyyden vaaroista olleet liioiteltuja. Uutinen Jackin vakavasta sairastumisesta lisäsi joukon sisua, ja nämä päättivät suoriutua niin lumiluolissa nukkumisesta kuin avantouinnistakin kunnialla.