Lumilautailija Aleksi Litovaara juontaa Ennätystehtaan

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumilautailija Aleksi Litovaara nähdään MTV3-kanavan Ennätystehdas-ohjelman uutena juontajana, kun suosittu ohjelma jatkuu syksyllä uusin jaksoin. Ohjelman kilpailijahaku ohjelmaan on parhaillaan käynnissä.

Lumilautailun ammattilaisena Aleksi Litovaara on voittanut useita kansainvälisiä kilpailuja, kuten esimerkiksi maailmancupin vuonna 1996. Aleksi joutui lopettamaan ammattilaisuransa vuonna 2001 loukkaantumisten seurauksena. Hän on monille tv-katsojille tuttu kasvo jo entuudestaan oman Aleksi Litovaara Snowboarding -lumilautailuohjelmansa kautta.

– Toivon ohjelmalta hauskoja elämyksiä. Odotan kovasti, että pääsemme kokeilemaan uusia ennätyksiä ja mahdollisesti rikkomaan vanhoja. Ennätystehtaan juontajan pesti on ehdottomasti iso harppaus minulle. Eppu Salminen jättää suuret saappaat täytettäviksi. Työ on haastava, mutta olen todella innoissani ja otettu, että pääsen tätä kokeilemaan, Aleksi sanoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat