Nyrkkeilijätähti Mike Tyson jälleen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin nyrkkeilijätähtiin lukeutuva Mike Tyson on mennyt jälleen naimisiin. Hän avioitui viikonloppuna jo kolmannen kerran. Tällä kertaa Tyson asteli alttarille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lakiha Spicerin kanssa.

Pariskunnan häät järjestettiin lauantaina Las Vegasissa sijaitsevassa La Bella -kappelissa. Yrityksen omistaja Shawn Absher vahvisti tiedon uutistoimisto Reutersille.

– Siellä ei ollut lainkaan vieraita. Vain he kaksi. Tilaisuus oli erittäin intiimi ja vilpitön. Mike näytti hyvin onnelliselta, Absher kertoi.

Perhejuhlaa varjosti Tysonin nelivuotiaan Exodus-tyttären pari viikkoa sitten tapahtunut tapaturmainen kuolema. Tytär kuristui leikkiessään juoksumaton naruun kotonaan. Hän menehtyi myöhemmin sairaalassa. Spicer ei ollut lapsen äiti.

42-vuotias Mike Tyson on ollut aiemmin naimisissa Robin Givensin ja Monica Turnerin kanssa. Tyson tekee pienen cameo-roolin parhaillaan Yhdysvaltojen elokuvalistan ykkösenä komeilevassa The Hangover -elokuvassa.